Media

Manu Mihalache – Alina Bianca Pop si-au indeplinit obiectivele la Transilvania Rally

Echipajul Manu Mihalache – Alina Bianca Pop a incheiat Transilvania Rally 2017, atingandu-si, in intregime, toate obiectivele propuse.

Manu Mihalache – Jancsi Soos, locul 4 in Clasamentul General si locul 2 la Clasa 3, la Cotnari Rally Iasi

Asa cum si-au propus, cei doi brasoveni s-au intors de la Iasi cu un rezultat onorabil, dar si cu satisfactia parcurgerii unor probe spectaculoase, intr-un ritm foarte bun, lasand in urma, in mod constant, nori grei de praf.

Manu Mihalache: “Un pilot isi poate schimba copilotul, nu si naravul!”

“Transilvania Rally este, pentru mine, raliul la care visez de mult timp: o lista de inscrieri selecta, probe grele si foarte spectaculoase, o competitie europeana organizata de oameni generosi care aduc, prin efortul si inspiratia lor, un mare plus acestui campionat.“

Manu Mihalache si Jancsi Soos pregatiti sa obtina un rezultat bun la Brasov!

Timp de cateva ore, Vali Porcisteanu, Manu Mihalache, Titi Aur, Marco Tempestini, Bogdan Marisca, Adrian Raspopa, Viorel Ivan, Norris Mageanu au topit zapada de pe asfaltul si macadamul din centrul statiunii prahovene.

Dupa un zbor spectaculos, Manu Mihalache “aterizeaza” pe podium la Raliul Iasului “

Am venit de la Iasi, multumiti de evolutia noastra, de ritmul bun avut pe probele speciale, care, de altfel, au fost foarte bine amenajate, dar si de rezultatul inregistrat.

Manu Mihalache si Jancsi Soos: ‘Cu optimism, revenim la Bacau!’

“ Suntem incantati sa luam startul la acest raliu. Este o competitie interesanta, pe suprafata mixta, care va pune la grea incercare intreaga echipa.

Danube Delta Rally: podium pentru Manu Mihalache si Jancsi Soos

Reveniti de la Tulcea, Manu si Jancsi se declara multumiti de evolutia avuta pe probele din Delta dar si de rezultatul inregistrat; Locul I la Clasa 3 si locul 6 in clasamentul general.

Pro-X – alaturi de Manu Mihalache si Dan Girtofan

Pro-X este alaturi de echipajele Manu Mihalache/Jancsi Soos SI Dan Girtofan/Tudor Marza si ii invita pe fanii acestora pe probele din cadrul celui mai popular raliu din Romania.

Prima etapa din CNRD 2014

Manu Mihalache a “batut” toate probele in cadrul clasei 3 si a reusit pe chiar ultima speciala sa il devanseze pe Edwin Keleti in clasamentul general, teminand pe a cincea pozitie. 

Echipajul Manu Mihalache / Eugen Rotaru e gata pentru Transilvania Rally

Manu si Eugen au pregatit surprize fanilor care vor veni la Raliul Transilvaniei. Cert este ca acest echipaj s-a pregatit nu doar cu premii ci si cu experienta pentru urmatoarea etapa din CNRD 2013.

Manu Mihalache la Delta Rally 2013

Pentru Manu Mihalache, etapa dincadrul Delta Rally a fost una noua si plina de lectii folositoare. Revenit dupa 20 de ani de absenta, Raliul Deltei a fermecat pilotii si publicul, ducandu-i cu gandul la trecut si la competitiile sportive care se tineau aici, aproape de Dunare.

Gala Campionilor 2010- sfarsit de sezon incendiar la Sinaia

Timp de cateva ore, Vali Porcisteanu, Manu Mihalache, Titi Aur, Marco Tempestini, Bogdan Marisca, Adrian Raspopa, Viorel Ivan, Norris Mageanu au topit zapada de pe asfaltul si macadamul din centrul statiunii prahovene